Spletne strani, trgovine

Vaše spletno mesto je eden najpomembnejših elementov vaše blagovne znamke. Poveča vašo verodostojnost, naredi vašo blagovno znamko bolj profesionalno in seveda zagotavlja vašo spletno prisotnost.

Spletno mesto je eno od vaših glavnih orodij za digitalno trženje. Ta platforma vam omogoča združevanje in učinkovito uporabo glavnih tehnik spletnega trženja. Ne glede na to, kakšno strategijo uporabljate, morajo vse delovati v smeri izboljšanja vašega spletnega mesta. Upoštevajte, da je povečanje spletne strani enako promociji vaše blagovne znamke.

 

Worpress - odprtokodni sistem

WordPress je brezplačen odprtokodni sistem za upravljanje vsebine, napisan v jeziku PHP in povezan s podatkovno bazo MySQL ali MariaDB. Ponuja neskončne možnosti in je odlična izbira za vsa spletna mesta. Če potrebujete spletno mesto za prodajo storitev drugim podjetjem, spletno mesto za prodajo članstva, predstavitev svojega portfelja ali vodenje spletne trgovine, je WordPress popoln odgovor.

Spletne strani WordPress je mogoče hitro in enostavno razviti, so stroškovno učinkovite in priljubljene pri iskalnikih, saj večina tem WordPress omogoča, da je vaše spletno mesto enostavno odkriti v Googlu, Yahooju, Bingu in drugih iskalnikih. Uporaba WordPressa za razvoj spletnih mest se je v zadnjih nekaj letih močno povečala, saj je razvoj v WordPressu popolnoma razširljiv in prilagodljiv.

Paket za razvoj vašega spletnega mesta vključuje ustrezno gostovanje spletnega mesta, oblikovanje spletnega mesta, namestitev teme, namestitev in nastavitev vtičnikov, varnost spletnega mesta, optimizacijo za mobilne naprave, optimizacijo hitrosti itd. 

Ne glede na to, kakšne so vaše zahteve za spletno stran WordPress, bomo za vaše podjetje pripravili ustrezno rešitev. 

Nedavni projekti